Vichy Teint Idéal alapozó (15 Ivory) SPF 20

Sziasztok!
Szerencsére a Vichy jelenleg is többféle alapozó termékcsaládot kínál,a problémás bőrre kifejlesztettől a professzionális fedést biztosítóig.
Nemrégiben érkezett hozzám a Vichy újdonsága a Teint Idéal alapozó.
Nagyon kíváncsian vártam,hiszen a Vichy az élen jár a bőrápolásban és mindig fantasztikusat alkotnak!

Néhány információ a Teint Idéal termékcsaládról
A Teint Idéal új alapozó termékcsalád megújítja,egységesíti és ragyogóvá teszi az arcbőrt-mindezt úgy,hogy az arcbőr szabadon lélegezhet.
A termékcsalád 3 pillére:
  1. Fény- "folyékony fényt" (Liquid Light) technológia a maximális ragyogó hatásért
  2. Az arcbőr megújulása-az aktív hatóanyag együttes napról napra segít javítani az arcbőr minőségét
  3. Természetes hatás-az összetétel hosszan tartó természetes hatást ad az arcbőrnek 
TEINT IDÉAL FLUID alapozó  normál és kombinát bőrre. A három aktív hatóanyagból álló együttest tartalmazó, víz alapú, ultra könnyű textúra intenzíven ápolja az arcbőrt és természetes hatást ad. A pórusok kevésbé látszanak, az arcbőr bársonyosabb, a bőrfelszín finomabb lesz.

TEINT IDÉAL KRÉM alapozó száraz arcbőrre. A gazdag krém textúra kétszer több hidratáló összetevőt – hialuronsavat és glicerint – tartalmaz. A Hydra-Capt technológia pedig az arcbőr komfortérzetét biztosító védőréteg megőrzése és az arcbőr kiszáradásának megelőzése érdekében visszatartja a vizet.

A csomagolás nekem nagyon tetszik.Egyszerű,de nagyszerű.Habár nekem szimpatikusabbak azok a kiszerelések,melyek pumpásak.
Négy árnyalatban kapható,ez a 15-ös Ivory,a legvilágosabb
Fantasztikusan krémes állaga van!!Nagyon szépen el lehet dolgozni a bőrön,szépen egyenletesen fed.Jó hír az érzékeny bőrűeknek,NEM TARTALMAZ ILLATANYAGOT!!
Valóban könnyű alapozó, a fedését közepesnek mondanám. Szépen illeszkedik a bőröm színéhez és egységesíti azt, de nincs maszkhatás, nagyon üde és természetes az összkép.Nem ragad,és mintha rajtam sem lenne.Nagyon imádom.A bőrömet nem szárítja és nincs az a húzódó érzés nap végén.Egyszerűen imádom :)
 A Vichy Teint Idéal Fluid alapozót, valamint a termékcsalád két másik tagját (alapozó krém száraz bőrre és kompakt) megtaláljátok a gyógyszertárakban.


0 megjegyzés: