Nectra Color Teszt 220 Kékesfekete

Itt a Schwarzkopf legújabb innovációja, egy ammóniamentes, magas teljesítményű hajfesték: Nectra Color, a Schwarzkopf első olyan szakértők által fejlesztett hajfestéke, mely virág nektárt és növényi olajokat tartalmaz. A Nectra Color egy tartós, ápoló hajfesték, mely a gyönyörű, ápolt haj érzetét és fantasztikus színek kombinációját nyújtja minden nő számára. Ammóniamentes, virág nektárt és növényi olajokat tartalmazó formulája fantasztikus színintenzitást, árnyalattól függő ősztakarást és ápolt, ragyogó hajat nyújt. A szagmentes krémalap megfelelően kiemeli a friss virágillatot, így varázsolja azt tiszta illatélménnyé. Az élettel teli, intenzív színeredmény titka a különleges összetételben rejlik. A készítmény minden egyes hajszálat beburkol, ezáltal sima, ragyogó eredményt hoz létre.

Mivel kicsit untam már a feketét,gondoltam kipróbálom a kékesfekete árnyalatot,hogy legyen benne egy kis plusz.
Mikor felkentem,kicsit megijedtem mert szinte lila volt a hajam.De mikor le mostam jött egy kisebb csalódás.A kék árnyalatnak még halvány foganatja sem volt meg  a hajszínemben.Remélem értelmes volt ez a mondat :D Talán idővel ahogy kopik a szín majd előbukkan a kékes árnyalat.Viszont ez érdekel a legkevésbé,mert olyan puha és fényes lett tőle a hajam,hogy az valami hihetetlen.Sok hajfestéket próbáltam már,de érzem hogy nekem ez lesz az IGAZI.A nagy Ő.
Ezekben az árnyalatokban találjátok meg az üzletekben:
Én ha jól emlékszem akciósan vettem a Rossmannban 1200 Ft-ért.

1 megjegyzés:

Unknown írta...

szia! én is ugyanezt a színt próbáltam ki kb 1-1,5 hónapja és azóta borzasztóan hullik a hajam :/ neked nincs ilyen tapasztalatod?
üdv,anita