BB Krémek

Ebben a bejegyzésben a birtokomban lévő BB krémekről olvashattok.
1.Skin79 Diamond BB krém
Ez a BB minden bőrtípushoz ajánlott.Kiegyenlíti a bőr tónusát, eltünteti a szem alatti karikákat, és elhalványítja a pattanások utáni hegeket.Nagyon szép fedést ad és tökéletesen illeszkedik a bőröm tónusához.Szép egyenletes, áttetsző selyemfényű felületet ad.
2.L'oréal  Nude Magique BB Krém
"Okos" pigmentkapszulákat tartalmaz, amelyek kapcsolatba lépve a bőrrel alkalmazkodnak az eredeti bőrszínhez a megfelelő tónus elérése érdekében, így segítenek elfedni a bőr tökéletlenségeit és finomítják az arcbőr szerkezetét. 12-es fényvédőfaktort tartalmaz és 24 órás hidratláltságot biztosít.
2 féle árnyalatban kapható: Fair és Medium
Nekem a Medium van meg,ami egy kicsit sötét,de nem vészes.Viszont a Fair árnyalat nagyon világos lett volna.Púder nélkül kicsit fénylik az arcbőröm,de engem nem szokott zavarni.Nagyon könnyű érzés viselni.Nem nehezíti el a bőröm.A fedése gyenge,tehát ha komolyabb bőrhibát akartok vele eltüntetni,az sajna nem fog menni ezzel a termékkel.A piros foltokat tökéletesen elhalványítja.Nagyon fontos az egyenletes eldolgozás a kapszulák miatt.Összességében nem egy rossz termék,csak meg kell tanulni bánni vele.
3.Maybelline Dream Fresh BB krém 8in1
Nah ez az a BB krém,amitől az Isten óvjon benneteket.Egyszóval jellemezném:Borzasztó!!!
A fedése szinte egyenlő a 0-val, tehát bőrhibák elfedésére nem alkalmas.A színskála érdekes, van egy nagyon rózsaszín és egy nagyon szürke, plusz 2 köztes árnyalat.Elég folyós állagú, könnyen beissza a bőr, és tényleg van valamicske hidratáló hatása.Az illata pedig iszonyatos.Nekem nagyon nem vált be ez a BB.

Nektek milyen BB krém vált be?

0 megjegyzés: