Olay Beauty Fluid érzékeny bőrre

Mostanában egyre többször találkoztam külföldi vloggerek videóiban ezzel a hidratálókrémmel.Ez "kint" egy klasszikus terméknek számít.
 Gondoltam ha a videókban ennyire Hype-olják /agyon dicsérik/,akkor utána nézek/olvasok,hogy tényleg ennyire jó e?! És persze a véleményekre is kíváncsi voltam.Google az én barátom,be is írtam a keresőbe,de semmi.Azon kívül,hogy egy csomó külföldi weblapot hozott fel,ahol meg lehet rendelni.
Úgy voltam vele,hogy sebaj,bátraké a szerencse én akkor is kipróbálom,max ha nem jön be akkor az Avon arckrém sorsára jut és elhasználom kézkrémnek.Hozzáteszem,hogy még ez idáig nem próbáltam ki egyetlen Olay terméket sem.Pont akciós is volt a Rossmann-ban,úgyhogy én ezt égi jelnek tudtam be :D
Ha jól emlékszem akkor 1200 ft-ra volt leértékelve.
Nos! Nekem száraz-érzékeny bőröm van.Ezért nekem tényleg fontos és észre is veszem,ha nem teljesít megfelelően egy adott arckrém.Magyarul a bőröm nem tudják átverni!
A csomagolása egy egyszerű műanyag tubus amiben 100 ml termék bújik meg.Két bőrtípusra lehet kapni.Érzékeny,száraz/Rózsaszín csomagolás/ és normál vegyes bőrre/Ez pedig a fehér csomagolású változata/.
Az állaga krémes,könnyed-nem hagy zsíros/olajos érzetet a bőrön.Nyáron pedig ez szinte megváltás :) Én egy teáskanál mennyiségű krémet szoktam felvinni és szinte azonnal beszívja a bőröm.Van egy enyhe illata,de nem zavaró.Nagyon jól hidratál!!Úgy gondolom,hogyha lenne benne fényvédő /SPF/ akkor még jobb és ütősebb lenne ez a termék.Ezt a krémet inkább olyan korosztálynak ajánlom,akiknek nincs különösebb problémájuk a bőrükkel,csak egy kis hidratálásra vágynak.Ha életkorban kellene megtippelnem,akkor 16-24 éves korig ez egy tökéletes hidratáló.És persze a kedvező áráról se feledkezzünk meg,ami fontos szempont szokott lenni a fiataloknál.


Vélemények:

0 megjegyzés: