Hajápolási termékek

Sziasztok!!
Ezeket a hajápolási termékeket mostanában vettem.Nemrég estem át egy újabb hajszínváltáson,ami nagyon megviselte a hajam.Le is kellett vágni :( És ezeket a termékeket vettem,mert hajtott a kíváncsiság,valamint mindent megszeretnék neki adni :)

Gliss Kur Ultimate Oil Elixir
A bal oldali egy hajszerkezet regeneráló hajpakolás,ami olaj elixírt és folyékony keratint tartalmaz.Szalmaszerű,igénybevett hajra.Jó sűrű és tele van apró arany csillámokkal.Az illata pedig mennyei.Sokkal puhább lett tőle a hajam.Én 30-60 percig szoktam rajta hagyni,hogy jól be tudja szívni a hajam.
A jobb oldalon egy express hajregeneráló balzsam,ami szintén olaj elixírt és folyékony keratint tartalmaz.Én ezt két hajmosás között szoktam használni,ha nagyon kiszárad a hajam.
Balea professional olajos hajregeneráló balzsam és sampon argánolajjal

Ez a sampon és balzsam,nem tartalmaz szilikont.Argánolajat,búzaproteint,pantenolt és glicerint tartalmaz.Az illata hasonló a Gliss Kur-hoz.Mint látjátok a képen is,ezek kis kiszerelésű termékek.Az illata nem marad meg sokáig,hatását nem éreztem.Nem hidratál,igazából semmit nem csinál a hajammal.
Toni&Guy hajon hagyható kondícionáló

Én már régebben is használtam Toni&Guy termékeket.Mindig is meg voltam elégedve velük.Ez a termék sem kivétel :) Érezhetően hidratálja a hajam.Csak arra kell ügyelni,hogy ne adagoljuk túl.Nagyon kevés elég belőle.
Avon Advance Techniques öblítést nem igénylő pakolás marokkói argánolajjal
Szépen ápolja a hajvégeim, amint felkenem, érzem a hatását, és nem kelt zsíros hatást! Aki vasalja a haját annak nagyon ajánlom!
Avon Advance Techniques hajtápláló sampon és balzsam

 Az argánolaj C-vitaminban, Omega 3 és Omega 6 zsírsavban gazdag, melyek a haj legfontosabb tápanyagai.Egyszerűen imádom, a hajam puha lett tőle és még az illata is nagyon jó! Mindenkinek csak ajánlani tudom:) 
 Avon Advance Techniques Marokkói argán olajos hajpakolás

Belülről kondícionálja a hajat és védelmet nyújt a külső felületének.
Mélyen hidratál.Nagyon puhává,selymessé teszi a száraz hajat,jó sűrű tömény krém!
Persze a töredezett hajvégeken nem tud segíteni csak az olló,de megelőzésre tökéletes.
 Avon Advance Techniques Hajfény 
 
A diamond shine technológia vízálló polimerekkel segít, hogy a haj fénye akár 3 napon át megmaradjon, még hajmosást követően is. B3- és B5- vitaminokban gazdag. Segít sima, rugalmas és hidratált érzést kölcsönözni a hajnak.
Nagyon keveset szabad csak belőle használni,mert ha túl sokat rakunk a hajra,zsíros hatást kelt.Az illata fantasztikus,az állaga pont jó,hatása pedig csillagos ötös :)
Telitalálat!!

No,hát egyenlőre ennyi!Még tesztelésre vár az Acai bogyós Shea vajas hajszuflé!
Nemsokára jön róla a teszt.
Ha van tapasztalatotok valamelyik termékkel kapcsolatban,várjuk a kommenteket!
Vigyázzatok magatokra!!
  

6 megjegyzés:

Niki írta...

A Baleanak van termékcsaládja igénybe vett hajra és. Onnan a balzsamot használom épp és elég jónak tűnik.
A Gliss Kur hajpakolása töredező hajvégekre még nagyon szuper. Hajvágás után rögtön elkezdtem használni és nincs is gond a hajammal most.

Azt még kérdezném hogy a videózást végleg abbahagytad?

Unknown írta...

Szia!
Nem hagytam abba a videózást,csak mostanában nagyon sok minden összejött!Jogsi,nyelvtanulás,iskola :P De igyekszem,mert nem akarlak benneteket sem elhanyagolni <3

Unknown írta...

jelenleg egyiket sem használom, de az új hajszínre kíváncsi lennék, vagy mi már láthattuk a legutóbbi videókban?:)

Unknown írta...

Szia!
Az a helyzet,hogy én folyamatosan kísérletezem a hajam színével :) Sosem akar össze jönni egy szép barna szín :P Még nem láthattátok!
Egyébként kipróbáltam a Garnier új hajfestékét,az Olia-t,amit a Müllerekben már megtaláltok! És a color b hajszín eltávolítót.Majd csinálok róla bejegyzést,mert készültek képek a művelet alatt :) Ma pedig Casting creme gloss-al próbálkozunk,csokoládébarna árnyalattal!

Unknown írta...

Én most próbáltam ki a balea sampont és balzsamot és nagyon szuper hatással van a hajamra és az illata is isteni. :)

Unknown írta...

Szia! És Balea samponok közül melyiket használod?