Lee Stafford Hajápolási Termékeim

Sziasztok!
A mai napon,4 db Lee Stafford-os hajápolási terméket hoztam nektek.Természetesen tesztelve vannak ;)


Lee Stafford-Dupla volumennövelő hajhab 200ml 2390 Ft

Amit ígér:Tömegnövelő,természetes,rugalmas tartást adó hajhab,minden hajtípusra.
Alkalmazás egyszeri hatáshoz: Kb. fél tenyérnyi habot vigyél fel a nedves hajra,különösen a hajtőre.Ezután fésüld át a végek felé egy ritkafogú fésűvel.Szárítsd,formázd,hajszárítóval és hajkefével.
Alkalmazás kettős hatáshoz:Amikor kész a szárítás még egy fél tenyérnyi habot vigyél fel a hajtőre és szárítsd át újra.Egy kicsit tovább tart,de dupla hatású hajtömeget kapsz.
Véleményem:Nálam ez a termék csillagos 1-es :/ Még egy minimális volument sem ad.Lehet azért,mert vastagszálú a hajam és elég sok.De ennyi pénzért azért elvárja az ember,hogy teljesítsen is valamicskét :/
Lee Stafford - Tengerisós Göndörítő Hajspray 150ml 2390 FT

Amit ígér: A szexi "most jöttem a tengerből" formát kölcsönzi a frizurádnak.
Használd száraz vagy törölköző száraz hajra, hogy elérd a kívánt texturát, kis fordulaton és hőfokon szárítsd hajszárítóval, de ha a legjobb hatást szeretnéd elérni, hagyd megszáradni!
Véleményem:Nekem alapból száraz hajam van.És amikor nézegettem,azon morfondíroztam,hogy a tengeri só vajon kikezdi e a hajam.Nagyon szépen kiemeli a természetes hullámokat,viszont ki is szárítja azt.Gondolom azért,mert sót tartalmaz!Ezért nem vagyok vele 100%-ig elégedett,de nem bántam meg,hogy megvettem!!
Lee Staffor - Marokkói Argán Tápláló Csodaolaj 50ml

Amit ígér:Selyem tapintású, gazdagon táplált és ápolt hajért
Csodás hatású, tápláló hajápoló, minden hajtípusra, eredeti marokkói Argán olajjal (más nevén folyékony arany. Több mint 100 fontos alkotóelemet tartalmaz és ősidők óta a szépség és egészség megőrzőjeként tekintenek rá.) Lépj egy új dimenzióba ezzel a tökéletes hajápoló termékkel. Még soha nem tapasztalt puhaság, fény és selymesség kelti új életre hajadat. Fújd az egész frizurádra, hogy vibrálóan intenzív fényű, élettel teli, friss és illatos legyen, hosszú órákon keresztül! Vigyázat – aki egyszer kipróbálja soha nem akarj majd letenni.
Alkalmazás: Néhány cseppnyit simíts el a két tenyered között és vidd fel a száraz hajra. A mennyiséget igazítsd a hajad hosszához, textúrájához. Ismételd szükség szerint. Vigyázz: hozzáadni mindig tudsz, de elvenni nem!
Szalon tipp: Alkalmazd nedves hajon, hajszárítás előtt, közvetlenül a frizurára fújva, hogy még csillogóbb eredményt kapj
Véleményem: Szuper termék!!!100%-ig meg vagyok vele elégedve.Valóban selymes,puha lesz tőle a hajam!! 
Lee Stafford Hajnövekedést Elősegítő Ápolómaszk 200ml 3190Ft

Amit ígér:Hajnövekedést elősegítő, hajszerkezet javító ápolómaszk minden hajtípusra. Növényi protein alapú összetevőivel az ápolómaszk alaposan megtisztítja a fejbőrt, belülről hidratálja és táplálja a hajszálakat. A maszk csökkenti a fejbőr irritációját, a sejtek öregedését és a hajhullást. Elősegíti az egészséges és erős hajszálak növekedését. A növényi kivonatokban (alma, cukornád, citrom, kamilla, tengeri algák) gazdag, tápláló pakolás, javítja a haj tömegét és tapintását.
Véleményem: Ez valami fantasztikus!!Tényleg gyorsabban nő tőle a hajam.A lenövésem kb. egy centivel több,mióta ezt a hajpakolást használom.Nem mellesleg pedig,eszméletlen puha lett tőle a sörényem:)
Mindenképpen újra fogom vásárolni!!
Ti használtatok már Lee Stafford-os terméket??Ha igen,mit?Megvoltatok vele elégedve??

0 megjegyzés: