Te milyen színű lakkot választasz?
A Rózsaszín segít hogy nyugodtabbnak érezd magad és szerelmes hangulatba hoz.Ha ezt a színt viseled,könnyeben alakítasz ki kapcsolatokat és növeled az önbecsülésed.


 A Fekete egy nagyszerű szín,amikor több energiára van szükséged,viszont szeretnél titokzatos lenni és a biztonságos úton haladni.A csillogós Ezüstös szürke segíteni fog,hogy pozitívabban gondolkodj.Kellemes hangulatot és energiát fog adni,amikor úgy érzed hogy a padlón vagy.Az Arany az anyagi bőséget képviseli.Viseld ezt a színt,amikor gondolatokban gazdag vagy.A Barna egy kényelmes,szolid és stabil utat jelképez.Viseld ezt a színt,amikor több stabilitásra van szükséged.A Piros az a szín ami igazán felpörget.Viseld ezt a színt ha egy kis energiára vágysz.
Narancs Viseld,ha egy kis élénkségre és felüdülésre vágysz.Szinte vonzani fogod magadhoz a hőn áhított dolgokat.

A Sárga szín felkap és felvidít.Viseld,amikor úgy érzed,hogy valami megoldhatatlan feladat előtt állsz.Segít átlendülni egy nehéz napon.Zöld  Viseld ezt a színt,amikor a munkában kell egy kis kreativitás.
Kék Az igaz és helyes kommunikáció.Segít amikor bajban érzed magad.Viselj kék színt szóbeli vizsgán vagy amikor prezentálnod kell valamit.Az Indigó bölcs és tapasztalt hangulatba hoz.Segít meghozni a nehéz döntéseket.


Az Ibolya kreatív hangulatba hoz és felturbózza a képzelő erőd.Segít összhangba hozni az emberekkel és a világgal.
Vélemények:

0 megjegyzés: